Blog

Vokse hver dag!

Er du en som agerer eller reagerer? Og sørger du for å vokse litt hver dag?

Sjalusi – zelos – zeå

“Sjalusi kom til oss gjennom det franke ordet jaloux fra det greske ordet zelos. Det er et bibelsk ord som svarer til det hebraiske qinah. Zelos/qinah er en sterk kraft som best defineres utifra konteksten”. ……ordfryd.blogspot.com Sjalusi – en drivkraft! Min kjære er på samling i jobbsammenheng. Jeg har ikke spurt om det er kvinnerContinue reading “Sjalusi – zelos – zeå”

Pandemiens velsignelse

Å få slippe å være sosial er min “guilty pleasure” OVERLOADED SOSIALT STRESSYNDROM Det tror jeg kanskje ikke det er noe som heter, men jeg kan ikke skjønne at jeg er den eneste som føler en lettelse over å ikke måtte være sosial hele tiden. Vi er ulike, men jeg bærer nok på følelsen avContinue reading “Pandemiens velsignelse”

Arbeidsledig.. for første gang i mitt liv – for en mulighet!!!

“Fritid må på samme måte som kyss, være stjålet for å smake søtt“ Denne brygga har jeg drømt å få bade fra mange ganger mens jeg har jobbet meg gjennom varme somre, hvor jeg har måtte vente med ferie fordi de ansatte skulle feriere først. Og mange fine kvelder hvor jeg heller måtte prioritere åContinue reading “Arbeidsledig.. for første gang i mitt liv – for en mulighet!!!”


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggers like this: