Om meg

Mindset spira….

Som impulsiv “risktaker”, kan man oppleve livets mange fasetter på nært hold, på godt og på vondt. Det har tatt en tid å komme til erkjennelsen at det er det som har ført meg hit jeg er idag. Det som har gjort meg til den jeg er, og det som har skapt mitt mindset. Hvordan jeg har bygd et sterkt og postitivt mindset, tross mange utfordringer, er noe av det jeg ønsker å formidle videre. Og jeg har akkurat begynt…. Veien til et hot mindset som skaper hotte tanker, hotte resultater og gjør deg attraktiv både i business og i privatlivet, skal jeg fortsette å bygge. Blir du med?

Min bakgrunn er like brokete som jeg er impulsiv. Men har gitt meg mye kunnskap og mange innfallsvinkler til livets mange utfordringer.

Jeg startet som barnevernpedagog/saksbehandler i Oslo kommunes mest belastedede bydel og ble der utdannet veileder. Jeg ble så hjemkalt, fordi generasjonsbedriften trengte meg en periode. En solid skobutikk, som mine besteforeldre startet i 1980.

Jeg var usikker, og i et innfall av både kjedsomhet og med stor interesse for sunn og ernæringsrik kost startet jeg på et ernæringsterapeut studie, som ledet til nystartet livsstilsbedrift hvor jeg drev kostholdsveiledning både i grupper og enkeltvis. Ingen enkel vei å gå som liten bedrift, når de store treningssentrene plutselig fikk gode vektreduksjonsprogram knyttet til seg. Og til slutt jobbet jeg stort sett med intoleranser og problematikk knyttet til dette.

Noen ville kjøpe familiebedriften, og jeg kjente at jeg kvesset klørne! Jeg kunne ikke la sjansen gå fra meg. Så fra 2002 til 2020 ble dette arbeidsplassen min, og til slutt min egen butikk, hvor jeg bygde om, startet nettbutikk, la tilrette for annerledes kundeopplevelser og lot glede og kreativitet over jobben få utfolde seg. Det ble en mye omtalt butikk både i vår egen by, de nærmeste byene og i bransjen.

Men…. jeg tok for store jafs….jeg var ivrig, ville mer, kjøpte dyrt, spesielt, og mye…..

I et par år kjempet jeg med dårlig likviditet, kundene ble færre, omsetningen falt, og så klarte jeg det ikke mer.

På et år gikk jeg ut av et samboerforhold, solgte hus og kjøpte leilighet, meldte oppbud i butikken og gikk fra å være 200% sysselsatt til sykmeldt. Fikk meg hund og en herlig kjæreste. “Det eneste som ikke er byttet ut nå er sønnen min,” pleier jeg å fleipe med.

Hvordan beholder jeg nå det hotte mindsettet, jeg er så opptatt av???

%d bloggers like this: